دیجیتال مارکتینگ - An Overview
دیجیتال مارکتینگ - An Overview
Blog Article
بخشهای مختلف دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن را بشناسید
فیلم مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ – مقدماتی تا پیشرفته در فرادرس
تبلیغات نمایشی: در این روش تبلیغ شما در سایتها و اپلیکیشنهای همکار گوگل (مثل یویتوب) نمایش داده میشود.
مثلاً به اندازه کافی افراد را برای خرید یک سرویس یا محصول ترغیب نمیکنید یا وبسایت شما بسیار کند است و کاربران ترجیح میدهند که به آن بازنگردند.
از انواع مختلف محتوا برای بازاریابی دیجیتال میتوان موارد فهرست زیر را نام برد:
اول این که ما یک کتابچه رایگان داریم برای آشنایی با شغلهای دیجیتال مارکتینگ و اول همین کتاب توضیح دادیم که بهترین مسیر برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ چه راهی هست. این کتاب (کلیک کن!) رو بخون و بعدش میتونی از مقالات رایگان وبلاگ ما، دورههای ویدیویی و کتابها برای یادگیری استفاده کنید.
بهرهگیری از تبلیغات هدفمند در تبلیغات آنلاین روشی بسیار مؤثر برای جذب لید یا مخاطب راغب است. به کمک این نوع از تبلیغات میتوان کمپینهای تبلیغاتی را بر اساس ویژگیهای مشترک مخاطبان هدف سازماندهی کرد و کمپینهای تبلیغاتی را کاملاُ مرتبط با ویژگیهای شخصی، رفتار و علاقهمندیهای مخاطب ایجاد کرد. این امر در نهایت سبب افزایش نرخ تبدیل و فروش خواهد شد.
شایدم من درست متوجه نشدم. استفاده از واژه جفنگ به جای اسپم ، جالب بود. برای شما و دوستان نوینی آرزوی موفقیت دارم
بیشتر استراتژیهای دیجیتال مارکتینگ بر هدایت ترافیک روی وبسایت کسبوکار تمرکز میکنند. به همین دلیل میتوان گفت که ترافیک وبسایت، از معیارهای اصلی دیجیتال مارکتینگ به شمار میرود. ترافیک وبسایت نشاندهنده تعداد بازدیدکنندگان وبسایت است و شامل تمام بازدیدکنندگان جدید و قدیمی میشود.
سلام چطوری میتونیم انوزش این کار رو ببینیم و انجام بدیم
علاوه بر این، با افزایش نیاز کسبوکارها به بهرهگیری از دیجیتال مارکتینگ و استراتژیهای مختلف آن، مشاغل بسیار زیادی در این زمینه به وجود آمده است.
برای خدمات دیجیتال مارکتینگ مثال اگر از ۱۰۰ نفری که دکمه فراخوانی به اقدام «ثبتنام» شما را میبینند، تنها ۴ نفر ثبتنام کنند، نرخ تبدیل شما ۴ درصد خواهد بود.
یک نگاه دقیق به رقبایمان بیندازیم. بررسی کنیم که آنها دارند چه کار میکنند و چه روشی برای آنها جواب داده است!
اما چطور میشود کاری کرد که خودِ مشتری به سراغ شما بیاید؟ اینجاست که ایدۀ بازاریابی درونگرا یا ربایشی مطرح میشود.